میتوانید در هر زمانی با استفاده از همان روشی که برای ایجاد پارتیشن جدید استفاده کردید، پارتیشنها را مجدداً تغییر اندازه دهید، اما به جای کلیک روی «+» فقط نوار پارتیشن را به بالا یا پایین بکشید. میزان تغییر اندازهٔ مجددی که میتوانید اعمال کنید به اطلاعات ذخیره شده در هر پارتیشن بستگی دارد.
هنگامی که پارتیشن جدید خود را ایجاد کردید، میتوانید با دو بار کلیک کردن روی دیسک ایمیج (disk image) یک سیستم عامل را روی آن نصب کنید. پارتیشن جدید را به عنوان محلی برای نصب انتخاب کنید. سپس برای تکمیل نصب، دستورالعملها را دنبال کنید. پس از اتمام کار، هر زمان که بخواهید میتوانید به پارتیشن جدید راهاندازی مجدد کنید.
تنها خطر واقعی در زمانی که دیسک خود را پارتیشنبندی میکنید، از بین رفتن اطلاعات است. شما میتوانید قبل از شروع پارتیشنبندی و یا هر زمانی که قصد تغییر اندازهٔ یک پارتیشن را دارید، با پشتیبانگیری یا کلون کردن دیسک خود این ریسک را کاهش دهید.
از طریق Disk Utilities میتوانید بسته به فضای آزاد روی درایو خود، اندازهٔ پارتیشن خود را تغییر دهید، که میتوانید آن را افزایش دهید و در بعضی اوقات حتی آن را کوچک کنید.
برای تغییر اندازهٔ پارتیشن، کافی است روی بخش Partition در Disk Utilities کلیک کرده و دکمهٔ «+» یا منها «-» را فشار دهید تا اندازهٔ آن تغییر کند.
اگر میخواهید پارتیشن را حذف کنید و فضای پارتیشن حذف شده را به درایو اصلی خود اختصاص دهید، باید ابتدا بر روی پارتیشن مورد نظر کلیک کرده و سپس Erase را انتخاب کنید. بنا بر این مطمئن شوید که از اطلاعات خود پشتیبان تهیه کردهاید. پس از پاک کردن تمام اطلاعات موجود در دریاو، دوباره روی پارتیشن کلیک کرده و دکمهٔ منها «-» را فشار دهید، با این کار فضای پارتیشن حذف شده، مجدداً به درایو اصلی شما اختصاص مییابد.
اگر میخواهید فضای پارتیشن را افزایش دهید، اطمینان حاصل کنید که فضای کافی را در درایو اصلی خود در اختیار دارید تا بتوانید تغییرات در اندازهٔ پارتیشن را اعمال کنید. به سادگی دکمهٔ «+» را فشار دهید تا اندازةی پارتیشن افزایش یابد.
پس از ایجاد تغییرات، «مک» شما کمی وقت میگذارد تا تغییرات را اعمال کند. به محض این که این فرایند کامل شد، به شما یک تیک سبز رنگ و Operation sucessful (عملیات موفقیتآمیز) را نشان داده میشود.
اگر نمیخواهید دیسک اصلی خود را پارتیشنبندی کنید، روشهای دیگری نیز وجود دارد که میتوانید با خیال راحت نسخهٔ متفاوتی از macOS (یا OS X) یا بتای نسخهٔ جدید را اجرا کنید. یک گزینه این است که macOS را روی هارد اکسترنال یا حتی روی یک USB نصب کنید. سپس میتوانید با انتخاب آن به عنوان Startup Disk در تنظیمات سیستم، یا با نگه داشتن کلید Alt/Option هنگام راهاندازی و انتخاب سیستم عامل مورد نظر در هنگام درخواست، با آن بوت شوید.
اگر میخواهید ویندوز را بدون پارتیشنبندی هارد دیسک خود اجرا کنید، میتوانید از Parallels Desktop یا VMWare Fusion برای ایجاد یک محیط مجازی استفاده کنید. همچنین مقالهٔ جامع ما در مورد «بهترین نرمافزار ماشین مجازی برای مک» را نیز بخوانید.
هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است، برای ارسال نظر لطفا وارد شوید..