• 1.3 گیگاهرتز دو هستهای Core i5 Kaby Lake اینتل، 512 گیگابایت، رم 8 گیگابایت، گرافیک Intel HD Graphics 615:1.599 دلار
تفاضل قیمت اصلی آن از مکبوک ایر ناشی میشود و اکنون که قیمت مدل 2019 از 1.199 دلار به 1.099 دلار کاهش یافته است، تخمین زده میشود که قیمت مکبوک سبک جدید بالاتر از 1.249 دلار باشد.
اگر مکبوک برگردد، احتمالاً شاهد تغییرات فیزیکی قابل توجهی در آن خواهیم بود. احتمالاً پخی گوشهها کمتر خواهد بود که این امر به اپل اجازه میدهد بدون نیاز به افزایش اندازهٔ لپتاپ، اندازهٔ صفحه نمایش را به مقدار قابل ملاحظهای افزایش دهد.
مکبوک پیش از این بسیار نازک و با ضخامت 13.1 میلیمتر بود، و وزن آن فقط 0.9 کیلوگرم بود، و 24 درصد از مکبوک ایر قدیمی نازکتر بود - اما در مقایسه با مکبوک ایر مجدداً طراحی شدهای که در سال 2018 عرضه شد، مکبوک فقط کمی کوچکتر است (28.05 سانتیمتر × 19.65 سانتیمتر، 0.92 کیلوگرم در مقایسه با 30.41 سانتیمتر × 21.24 سانتیمتر، 1.25 کیلوگرم). بنا بر این برای رقابت با آن، باید کمی بیشتر کوچک شود…
اندازه
در حال حاضر مکبوک در یک اندازه موجود است - یک صفحه نمایش در اندازهٔ 12 اینچی، در حالی که خود لپتاپ 28.05 سانتیمتر در 19.65 سانتیمتر اندازهگیری میشود. این امکان وجود دارد که اپل با کم کردن پخی گوشهها، قادر به کوچکتر کردن اندازهٔ لپتاپ باشد.
تنها پیآمد در کاهش اندازهٔ لپتاپ، کوچکتر شدن صفحه کلید خواهد بود. یکی از مزایای ابعاد فعلی این است که با یک لپتاپ با اندازهٔ کامل مطابقت دارد.
صفحه کلید
طی چند سال گذشته و از زمانی که اپل صفحه کلیدهای به اصطلاح «سوئیچ پروانهای» را در لپتاپهای مک خود معرفی کرد، مکبوکها دچار مشکلات صفحه کلید شدهاند.
به نظر میرسد مشکل این باشد که اگر گرد و غبار زیر کلیدها قرار گیرد، میتواند کار را متوقف کند و برای رفع مشکل تنها یک کلید، باید تمام صفحه کلید جایگزین شود. اپل برنامهای دارد که از طریق آن صفحه کلیدهای معیوب را به صورت رایگان جایگزین میکند. این برنامه حتی شامل آخرین مکبوک پرو 2019 و مکبوک ایر 2018 و همچنین تمام مدلهای مکبوک از سال 2016 تا به حال نیز میشود. برای این که واجد شرایط جایگزینی رایگان صفحه کلید باشید، باید کمتر از چهار سال مالک مکبوک بوده باشید.
تحلیلگر اپل، مینگ چی کوو (Ming Chi Kuo) ادعا کرده است که در دور بعدی به روز رسانیها، لپتاپ مک دارای صفحه کلید جدیدی خواهد بود که در واقع به همان طرح «سویچ قیچی» بازمیگردد که قبل از تغییر به «سوئیچ پروانهای» توسط لپتاپهای اپل استفاده میشده است.
مکانیسم «سوئیچ قیچی» به این معنی است که باید انتظار حرکت طولانیتر کلید را داشته باشید (احتمالاً صفحه کلید کمی عمیقتر باشد)، اما باید مسئلهٔ گرد و غبار گرفتگی را اصلاح کند.
نوار لمسی
از زمان معرفی نوار لمسی (Touch Bar) در سال 2016، برخی از مدلهای مکبوک پرو دارای یک نوار لمسی در بالای صفحه کلید، به عنوان کلیدهای میانبری برای همه چیز، از منوها گرفته تا ایموجیها، هستند.
منطقی است که اپل این نوار لمسی را در مکبوک نیز استفاده کند. نگه داشتن آن فقط در مکبوک پرو این مسئلهٔ جدید را ایجاد کرده است که عملکردهای زیادی در برنامههای توسعه داده شدهٔ شخص ثالث وجود ندارد. اما اگر در مکینتاشهای بیشتری استفاده شود، ممکن است اهمیت بیشتری پیدا کند.
حتی اگر از نوار لمسی استفاده نشود، آیدی لمسی (Touch ID) احتمالاً وجود خواهد داشت، همان طور که در مکبوک ایر وجود دارد.
صفحه نمایش
مکبوک 12 اینچی در حال حاضر دارای رزولوشن 1440 × 2304 پیکسل با 226ppi است.
این امکان وجود دارد که مکبوک جدید True Tone را داشته باشد، فناوریای که قبل از ورود به آیفون و مکبوک پرو، اولین بار در آیپد پرو ظاهر شد. True Tone تعدیل رنگ و تعادل روشنایی بهتری متناسب با نور محیطی تنظیم میکند، بنا بر این کاربران باید فشار کمتری بر روی چشم خود را تجربه کنند، و رنگها باید دقیقتر به نظر برسند.
مکبوک ایر جدید که در سال 2019 عرضه شد از True Tone بهره میبرد.
گفته میشود که اپل برای مکبوک یک صفحه نمایش OLED در نظر گرفته است، حداقل طبق منابع موجود در Korean ETNews در سال 2016. ما تردید داریم که این امر به این زودیها تحقق یابد.
اتصال
به نظر میرسد که اشتراک تلفن همراه آیفون با مکبوک شما برای اپل کافی نبوده، اگر امتیاز ثبت اختراع اجازه استفاده از آن در هر چیزی را بدهد. این حق ثبت اختراع، همان طور که توسط دفتر ثبت اختراعات و علائم تجاری ایالات متحده توضیح داده شده است، میتواند به این شرکت اجازه دهد که سختافزار LTE را در مکبوک جدید استفاده کند، و آن را به اولین مک با قابلیت تلفن همراه در حوزهٔ اپل، چه در گذشته و چه در حال تبدیل کند.
همچنین اتصال LTE حق ثبت اختراع استفاده از وایفای، NFC، بلوتوث و اتصال ماهوارهای را نیز توصیف میکند و روشهای تقویت سیگنال بدون دخالت در بدنهٔ فلزی مکبوک را ذکر میکند. شایان ذکر است که این ایده جدید نیست، چون در ابتدا در تاریخ 8 ژوئن 2015 مطرح شد، و همچنین صحبت در مورد مکبوک پرو با قابلیت 3G در سال 2008 مطرح شد، اما این ایده در نهایت توسط استیو جابز رد شد، زیرا احساس کرد که کاربر را به یک حامل خاص محدود میکند.
طراحی تاشو
یک تغییر نهایی نیز در طراحی وجود دارد که ما انتظار نداریم به این زودیها شاهد آن باشیم، اما جالب است که اپل ثبت اختراعی را در مورد آن تنظیم کرده است. حق ثبت اختراع توسط Patently Apple کشف شده نشان میدهد که اپل در حال طراحی یک لولا است که اجازه میدهد مکبوکی بدون کشویی درست کند.
مطابق حق ثبت اختراع، کل شاسی مکبوک از مادهای یک تکه ساخته میشود و به لطف «بخشی انعطافپذیر» در وسط خم میشود، که از آن با عنوان «لولای پویا» یاد میشود.
در درخواست ثبت اختراع، اپل توضیح میدهد که چگونه بخش انعطافپذیر «میتواند اجازده دهد که مواد جامد در وسط چیندار شوند و به این ترتیب به عنوان یک کشویی و لولای لپتاپ عمل کنند».
هنوز نظری برای این مطلب ثبت نشده است، برای ارسال نظر لطفا وارد شوید..