راهنمای حذف اکانت اپل: گام‌به‌گام و نکات مهم

راهنمای حذف اکانت اپل: گام‌به‌گام و نکات مهم

اگر تمایل دارید که حساب Apple خود را به طور کامل حذف کنید، این کار امکان‌پذیر است. دلایل متعددی وجود دارد؛ از داشتن چندین اکانت که به اشتباه ساخته شده گرفته تا نخواستن هیچ ارتباطی با سیستم Apple. به عبارت دیگر، چه بخواهید کنترل بهتری روی داده‌هایتان داشته باشید و چه بخواهید کاملاً از محصولات اپل کناره بگیرید، اپل گزینه حذف اکانت را مهیا کرده است.

حذف اکانت اپل چه تبعاتی دارد؟

حذف Apple Account به معنی قطع دسترسی کامل به خدمات اپل است. پس از حذف، امکان ورود مجدد فراهم نیست و تمامی داده‌های شما مانند عکس‌ها، ویدیوها و حتی خریدهای دیجیتال از اپ‌استور حذف می‌شوند. علاوه بر این، اشتراک‌ها پس از پایان دوره پرداخت ماهیانه لغو می‌گردند و امکان استفاده از برنامه‌هایی مانند Apple Pay، iMessage و iCloud حذف شده از دسترس خارج می‌شود.

در واقع، این اقدام سبب از بین رفتن دائمی تمامی داده‌های ذخیره‌شده روی سرورهای اپل می‌شود ولی اطلاعات مالی یا داده‌های حقوقی طبق قوانین حفظ خواهند شد. به همین دلیل، پیش از حذف حتماً از اطلاعات مهم خود نسخه پشتیبان تهیه کنید تا بعدها به مشکل برنخورید.

صفحه مدیریتی داده‌ها با گزینه‌های دریافت، انتقال، اصلاح، غیرفعال‌سازی موقت یا حذف حساب

چگونه قبل از حذف اکانت Apple داده‌هایمان را حفظ کنیم؟

قبل از اینکه اقدام به حذف اکانت کنید، مهم است که تمامی اطلاعات ارزشمند را ذخیره کنید. به عبارت دیگر، از iCloud اطلاعات پشتیبان تهیه کنید، محتوای بدون DRM مثل موسیقی‌ و ویدیوها را دانلود کنید و اشتراک‌های فعال را بررسی نمایید تا در صورت تمایل آنها را جداگانه نگه دارید. همچنین فراموش نکنید از حساب در همه دستگاه‌ها خارج شوید؛ در غیر این صورت امکان استفاده از برخی امکانات دستگاه‌ها محدود می‌شود.

مراحل رسمی حذف اکانت اپل چیست؟

برای حذف حساب Apple، کافی است ابتدا به سایت Apple Data and Privacy وارد شوید و با Apple ID خود لاگین کنید. پس از ورود و تایید هویت دو مرحله‌ای، گزینه «درخواست حذف حساب» را انتخاب کنید، دلیل حذف را تعیین کرده و با قوانین موافقت نمایید. سپس باید یک کد دسترسی دریافت و آن را نگه دارید تا در صورت نیاز بتوانید فرآیند حذف را ترک کنید یا پیگیری‌هایی داشته باشید. این فرآیند تا ۷ روز زمان می‌برد و در این بازه حساب شما فعال باقی می‌ماند.

آیا راهی به جای حذف اکانت وجود دارد؟

اگر قصد ندارید به صورت دائمی حساب Apple خود را پاک کنید، می‌توانید آن را موقتا غیرفعال کنید. این گزینه که "deactivation" نامیده می‌شود، دسترسی به تمام داده‌ها و خدمات را موقتا متوقف می‌کند بدون اینکه اطلاعات تان حذف شود. در واقع، این حالت دسترسی را تعلیق می‌کند اما امکان بازگرداندن حساب با تمام داده‌ها وجود دارد، امکانی که در حذف دائمی وجود ندارد.

گزینه غیرفعال سازی موقت حساب اپل به جای حذف دائمی

سوالات پرتکرار درباره حذف اکانت Apple

آیا می‌توانم بعد از حذف اکانت، آن را بازگردانم؟

خیر؛ پس از تکمیل فرایند حذف، بازیابی حساب و داده‌ها امکان‌پذیر نیست. مگر در مدت زمان بررسی درخواست حذف که تا هفت روز طول می‌کشد، با پشتیبانی اپل و ارائه کد دسترسی می‌توانید فرایند را لغو کنید.

چگونه مطمئن شوم داده‌هایم قبل از حذف امن هستند؟

بهترین راه تهیه بکاپ از iCloud، دانلود محتوای خریداری‌شده (بدون DRM) و ذخیره‌سازی فایل‌ها روی فضای دیگر است. این کار از حذف ناخواسته یا از دست دادن داده‌ها جلوگیری می‌کند.

آیا دوره اشتراک‌های من بعد از حذف ادامه می‌یابد؟

خیر؛ اشتراک‌ها بعد از اتمام دوره فعلی به صورت خودکار لغو خواهند شد اما در صورت تمایل بهتر است پیشاپیش آنها را بررسی و تنظیم کنید.

در نهایت، حذف اکانت اپل تصمیم مهمی است که با اطلاع کامل از تأثیرات آن انجام می‌شود. اگر مطمئن نیستید، گزینه غیرفعال‌سازی موقت می‌تواند انتخاب امن‌تری باشد تا کمی فضا برای بررسی بیشتر داشته باشید.

منبع: appleinsider

دیدگاه‌ها
تیم کوک's avatar
"اجازه بدهید شادی و خوشحالی در طول مسیر با شما همراه باشد، نه در هنگام رسیدن به یک هدف یا مقصد دور."
تیم کوک